تبلیغات
kook - همبرگر
 
kook
شنبه 25 دی 1395 :: negin 79ys
سلام دوستان عزیزم. بعد از چند ماه برگشتم

امروز میخوام طرز تهیه ی همبرگر رو براتون بذارم. امیدوارم با این طرز پخت , همبرگر خوشمزه و خونگی
بتونین درست کنید و از طعمش لذت ببرید.
مواد اولیه:

گوشت چرخ کرده با چربی 20 درصد                      500 گرم

ارد سوخاری                                                        به مقدار لازم

تخم مرغ                                                             1 عدد

پیاز                                                                     1 عدد

سیر                                                                   2 حبه (نسبتا بزرگ)

نمک و فلفل سیاه                                              به مقدار لازم



ابتدا گوشت را خوب پهن کنید و سپس تخم مرغ و سیر و پیاز (ریز رنده شده و اب ان را بگیرید)
نمک و فلفل را در مرکز گوشت پهن شده بریزید.


اطراف گوشت را به طرف مرکز جمع کنید و شروع به ورز دادن گوشت نمایید.


گوشت را با دستان خود ورز دهید تا بافت بهتری داشته باشد .تا جایی ورز دهید که احساس کنید
مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شده اند.


بار دیگر گوشت را پهن کنید و ارد سوخاری را روی گوشت بریزید مقدار ارد سوخاری بسته به
نوع ارد متفاوت می باشد.


برای بدست اوردن مقدار دقیق ارد باید پس از پاشیدن مقداری ارد , گوشت را چند دقیقه ورز دهید
اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و ابدار و در عین حال خوبی دارد پس ارد شما کافی بوده.


 اگر گوشت کمی شل و بدفرم بود میتوانید مقدار دیگری ارد اضافه کنید اما مراقب باشید که زیاد ارد
نریزید که گوشت بعد از پخت خشک می شود.


گوشت اماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید.هر قسمت را به شکل یک دایره در اورید.


دایره های همبرگر را روی کاغذ روغنی یا پلاستیک فریزر قرار دهید و برای یک ساعت درون یخچال نگهدارید.
سپس داخل تابه سرخ یا روی کباب پز کباب کنید.


می توانید همبرگر هار ا به صورتی که گفته شد درون فریز منجمد کنید و در موقع لزوم از انها استفاده کنید
برای سرو میتوانید از پنیر , کاهو , کلم , گوجه فرنگی , خیارشور و... استفاده کنید.




همبرگر



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
جمعه 13 مرداد 1396 11:44 ب.ظ
Hey there! Quick question that's entirely off topic.
Do you know how to make your site mobile friendly? My
site looks weird when browsing from my iphone4. I'm trying to find a template or plugin that might be able to fix this issue.

If you have any recommendations, please share.
Thanks!
یکشنبه 4 تیر 1396 11:24 ق.ظ
I comment when I especially enjoy a article on a website or I have something to contribute to the
conversation. Usually it's a result of the passion communicated in the article I looked at.

And on this post kook - همبرگر. I was actually excited enough
to post a leave a responsea response ;-) I actually do have some questions
for you if you tend not to mind. Is it just me or does it appear
like some of the comments appear like they are written by brain dead folks?
:-P And, if you are writing on additional social sites, I'd like to keep up with everything
new you have to post. Could you make a list the complete urls of
all your public pages like your Facebook page, twitter feed,
or linkedin profile?
چهارشنبه 3 خرداد 1396 05:05 ق.ظ
Hi there! Quick question that's completely off topic. Do
you know how to make your site mobile friendly? My blog looks
weird when browsing from my iphone4. I'm trying
to find a theme or plugin that might be able to fix this problem.
If you have any suggestions, please share. With thanks!
پنجشنبه 7 اردیبهشت 1396 09:06 ب.ظ
Hey there, I think your site might be having browser compatibility issues.
When I look at your blog in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it
has some overlapping. I just wanted to give you a quick
heads up! Other then that, terrific blog!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




سلام عزیزای من.
این وبلاگ رو برای بانو های گل و هنرمند ساختم.
اینجا صنایع دستی,اشپزی و... رو اموزش میدم.
امیدوارم در کنار هم چیزای زیادی ازهمدیگه یاد بگیریم.

مدیر وبلاگ : negin 79ys
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :